OpenTalent

OpenTalent posts

OpenTalent’s missie naar meer gebruikers

OpenTalent is de nieuwe manier voor Europese bedrijven om hun team op te bouwen. OpenTalent helpt bedrijven om high-performance teams te bouwen die niet gebonden zijn aan waar, hoe of wanneer mensen werken, zodat ze teams sneller en goedkoper kunnen schalen en de ‘War for Talent’ winnen.

Eigenaar Pieter van Herpen kwam met de volgende vraag naar Volpax: “Hoe kan OpenTalent met behulp van social media naamsbekendheid creëren bij Europese freelancers en deze stimuleren om zich te registeren voor het platform?”

Na het doen van onderzoek en verschillende meetings tussen Volpax en OpenTalent eigenaar Pieter van Herpen zijn we tot de conclusie gekomen dat content creatie en community management OpenTalent het best konden helpen.

Dit was de juiste keuze voor Pieter omdat hij totaal ontzorgd wilde worden en zo snel mogelijk wilde groeien. De social media posts werden ontworpen en gemaakt door Volpax waarna ze geplaatst werden op de juiste social media kanalen. Ook werd het contact met de doelgroep onderhouden door het reageren op DM’s en comments. Alles wat OpenTalent nodig had handig bij één partij.

Met meer dan 10,000 impressies per maand verdeeld over LinkedIn en Instagram is OpenTalent gegroeid tot een bekende naam onder Europese freelancers. Hierdoor kiezen steeds meer freelancers en bedrijven voor OpenTalent.

Menu